Localizator GPS pentru vehicule si ambarcatiuni

Principalele caracteristici:

 • permite localizarea prin GPS utilizand internetul mobil (transmite periodic prin GPRS coordonatele geografice ale pozitiei vehiculului catre un server web)
 • permite localizarea GPS utilizand transmisia prin SMS (trimite direct pe telefonul mobil un link cu pozitia vehiculului localizat prin Google Maps)
 • optional i se poate monta microfon pentru a permite supravegherea audio a zonei (cabinei) in care este montat (microfonul optional se poate monta contra-cost)
 • unele modele sunt dotate cu cate o baterie de back-up ceea ce le permite o autonomie de functionare chiar si in situatia in care le sunt scoase bornele de la bateria principala a masinii sau daca sunt taiate firele de alimentare; aparatele de localizare (locatoarele) cu baterie de rezerva pot transmite alarme la taierea instalatiei de alimentare (deconectarea de la bateria principala a vehiculului)
 • informatiile de localizare pot fi trimise la intervale regulate, aceste intervale putand fi modificate in functie de necesitati dar si in functie de bugetul pe care doriti sa-l alocati serviciilor implicate (SMS, GPRS)
 • optional, pentru unele modele, se poate conecta la unele si un buton de SOS – la apasarea butonului, trimite prin SMS / GPRS (internet mobil) o alarma catre un numar prestabilit si/sau catre un server de monitorizare
 • optional, pentru unele modele, se poate conecta un releu comandat la distanta; astfel dvs. veti putea trimite de la distanta o comanda codificata si sa actionati un releu; releul poate porni sau opri un motor de la distanta, poate aprinde sau stinge un bec, poate porni sau opri un aparat, poate conecta sau deconecta un circuit electric, etc. Practic, trimiterea unei comenzi prin SMS, dvs. puteti controla  un aparat sau un circuit electric sau electronic. Aceasta facilitate va permite sa dezvoltati o  o solutie de automatizare si control de la distranta.
 • permite alarme tip GEO FENCE (alarme de intrare/iesire intr-o/dintr-o zona alocata)
 • transmite alarme de depasire a limitei de viteza maxima permisa
 • unele modele pot fi setate sa transmita alarme si cand viteza vehiculului urmarit scade sub o anumita limita de viteza prestabilita
 • transmite alarme cand bateria interna de back-up este descarcata (valabil numai pentru localizatoarele GPS care au baterie de rezerva montata)
 • unele modele pot transmite alarme cand semnalul GPS lipseste (sau cand a fost taiata / sabotata antena GPS)
 • au posibilitatea instalare a unui circuit de imobilizare a demarorului (imobilizare demaraj motor)
 • unele modele pot fi conectate la o camera video si apoi sa transmita catre un server imaginile captate
 • locatoarele GPS comercializate de catre noi sunt adecvate urmaririi la distanta in timp real, folosind sistemul de localizare GPS, pentru: camioane, autoturisme, tractoare, remorci, scutere, motociclete, motorete, iahturi, salupe, ambarcatiuni, etc

Pentru oferte de pret va rugam sa faceti click aici

Preturile  nu includ costurile de montaj si nici cheltuielile de livrare (transport / asigurare / comison ramburs). Acestea se stabilesc punctual pentru fiecare comanda in parte si se platesc separat in functie de fiecare situatie particulara. 

Va recomandam sa folositi aceste aparate de localizare cu respectarea stricta a legilor in vigoare. Daca aveti intrebari sau daca nu sunteti siguri in ce situatii si in ce conditii pot fi folosite legal aparatele de localizare GPS si monitorizare audio va rugam sa cereti sfatul avizat al unui jurist sau consultant legal. Folosirea inadecvata a acestor aparate cade in raspunderea exclusiva celor care le folosesc. Daca aveti indoieli asupra conditiilor legale de folosirea a acestor aparate atunci mai bine nu le cumparati si nu le folositi!