Skip to main content

Localizator GPS model TK121

Sale!

350,00 lei 299,00 lei

Caracteristici tehnice ale localizatorului GPS in timp real pentru vehicule si ambarcatiuni

Plaja tensiuni de functionare 9V … 60V   c.c
Consum in standby <10mA@12V
Consum in functionare <30mA@12V
Acuratete pozitionare GPS 2m …15m
Acuratete GSM/GPRS (LBS) 100m
Frecventa GPS 1575MHz
Frecventa GSM 850/900/1800/1900MHz
Timpi de pornire (hot/warm/cold) <3s,<15s,<60s
Dimensiuni (mm) 71.8(L) x 38.5 (l) x 10.5 (h)
Temperaturi de functionare -20℃~70℃
Senzor de miscare inclus
Baterie interna nu are
Microfon nu are
Umiditate admisa 20%~80%RH
Greutate 42 g
Quantity

Product description

Localizatorul GPS pentru vehicule model TK-121 este deosebit de simplu de montat, este foarte compact, mic si foarte fiabil. Ofera siguranta in functionare fiind extrem de stabil atat cand este folosit in tara cat si in strainatate (in regim de exploatare in roaming). TK115-1Detine un protocol de comunicatie optimizat pentru a reduce la maxim atat consumul de curent cat si traficul de date prin GPRS. Modelul de GPS tracker TK121 poate fi setat sa functioneze in diverse moduri de achizitie de date si de consum de energie, oferind utilizatorului posibilitatea de a alege cand doreste sa obtina date de localizare cat mai precise sau cand doreste sa optimizeze consumul de putere, protejand bateria vehiculului.

Locatoarele GPS model TK121 pot fi folosite pentru localizarea vehiculelor (autoturisme, furgonete, basculante, camioane, tractoare, combine agricole, blocuri autogene, scutere, motorete, motociclete) sau ambarcatiunilor (barci cu motor, salupe, yahturi, vapoare).

GPS trackerul TK 121 este compatibil cu toate retelele GSM / GPRS care functioneaza pe frecventele 900MHZ si 1800MHz (Vodafone, Orange, Telekom precum si Digimobil 900MHz in roaming national*).

GPS tracker TK-115

Localizatorul GPS tip TK121 comercializat de catre noi are inclus un senzor de miscare care ii permite aparatului sa transmita alarme atunci cand vehiculul se misca din locul unde a fost parcat. In plus, senzorul de vibratie poate fi setat si ca sa controleze consumul de curent: atunci cand vehiculul nu se misca senzorul de vibratie poate determina intrarea locatorului TK121 intr-o stare de save mode / power saving, reducand semnificativ consumul de putere, menajand bateria vehiculului si prevenind epuizarea acesteia in ritm accelerat atunci cand vehiculul nu se deplaseaza, fiind parcat pentru mai multe zile in continuu. Economisirea consumului de curent de la bateria masinii este cu atat mai importanta cu cat vehiculul sta parcat / nefolosit perioade mai lungi. In plus, in cazul in care masina sta nefolosita pentru perioade lungi de timp in anotimpurile reci, mai ales iarna, consumul de curent de la baterie este bine sa fie limitat la maximul posibil pentru a evita epuizarea puterii bateriei.

Aparatele de localizare tip TK121 includ componente si module de ultima generatie, optimizate pentru consum energetic minim si, din acest motiv, pot fi folosite la scutere, motorete si motociclete.

Caracteristici de baza ale dispozitivului de localizare GPS model TK-121

 • localizare GPS foarte precisa prin utilizarea functiei A-GPS
 • actualizare in timp real a pozitiilor vehiculului, utilizand informatiile receptionate de la sistemul de sateliti GPS
 • permite vizualizarea istoricului deplasarii atunci cand este folosit impreuna cu serviciile de localizare, monitorizare si management flota auto
 • permite vizualizarea vitezei vehiculului la care este atasat
 • poate fi folosit pentru localizare in timp real pe smartphone, tableta sau PC (desktop sau laptop)
 • ofera multiple alarme (de miscare, de soc mecanic, de coliziune, de intrare/iesire in/din zone prestabilite, de parcare, de depasire a pragurilor minime si maxime de viteze permise, de oprire/pornire motor, etc)
 • poate fi folosit pentru controlul motorului vehiculului de la distanta (remote control), prevenind furtul vehiculelor. Pentru controlul electromotorului de la distanta aveti nevoie de componente suplimentare (releu electric compatibil) si de un tehnician auto autorizat pentru lucrari la partea electrica a masinii
 • puteti verifica daca motorul masinii este pornit sau oprit chiar si cand masina sta pe loc (se verifica daca cheia este introdusa in contact si daca este rotita in pozitia “pornit”). Pentru acest tip de control aveti nevoie de un tehnician auto autorizat pentru lucrari la partea electrica a masinii, care sa va monteze corect firele dispozitivului
 • consum de curent extrem de mic in regim de save mode/power saving
 • plaja mare a tensiunilor de alimentare, de la 9V pana la 60V
 • nu are baterie interna de backup
 • nu are microfon si nici nu i se va putea adauga ulterior ca si optional

Daca aveti nevoie de un localizator GPS in timp real pentru vehicule, care sa aiba si baterie interna de backup dar si posibilitatea de a i se monta un microfon necesar monitorizarii si supravegherii audio atunci trebuie sa va orientati catre un alt echipament de monitorizare, cum ar fi de exemplu modelul de locator GPS TK-116

GPS tracker TK121

(*) NOTE:

 • costurile aferente cartelei SIM montata in localizatorul GPS TK121 vor fi achitate separat, de catre cumparator direct furnizorului de servicii de comunicatii mobile (operatorului GSM/GPRS)
 • functionarea localizatorului GPS cu o cartela SIM de la DIGIMOBIL poate fi imposibila sau limitata, in functie de disponibilitatea operatorului de a lasa deschisa conexiunea la viteze G sau 2G pe frecventa de 900MHz sau 1800 Mhz (roaming national sau international)
 • unele componente care apar in poze nu sunt incluse in pachetul standard al produsului si vor trebui cumparate separat, optional. Intrebati in scris ce contine pachetul de baza pentru care faceti comanda

Nu folositi aparatura de supraveghere si localizare fara acordul persoanelor monitorizate. Respectati legislatia in vigoare. Daca aveti intrebari sau neclaritati va rugam frumos sa ne contactati in scris sau, mai bine, sa va adresati unui jurist / avocat. Va solicitam sa verificati cadrul legal in vigoare si sa va informati pe siteul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://www.dataprotection.ro

Search terms:

 • keelin gps

Additional information

Greutate 0.200 kg
Dimensiuni 14 × 9 × 6 cm

S-ar putea să-ți placă și…

COSUL MEU

MONITORIZAM MAJORITATEA DISPOZITIVELOR

Cu modelul nostru de afaceri se poate monitoriza pe pagina noastra (aplicatia noastra, WebLocator) aproape orice model comercial de localizator GPS, indiferent daca a fost cumparat de la noi sau de la un alt furnizor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati modelul aparatului de localizare si documentatia tehnica necesara pentru a-l seta sa fie compatibil cu solutia noastra de monitorizare. Costurile serviciilor de localizare se pot obtine daca ne contactati aici.