Skip to main content

Localizator GPS model GT-30x

Sale!

498,00 lei 458,00 lei

Localizator GPS compact, cu microfon intern, memorie de backup, baterie de rezerva si antene interioare, incapsulate in carcasa. Nu necesita intinderea de antene (GSM/GPRS si GPS) sub bordul masinii la montaj! Este deosebit de compact si de fiabil, putand fi mutat cu usurinta de la o masina la alta. Model GT-30 / 30x / 30i

Stoc epuizat

Product description

Localizator GPS in timp real pentru vehicule (masini, camioane, ambarcatiuni, scutere, motociclete, etc). Este cel mai compact si mai simplu de montat localizator GPS. Are antenele GSM/GPRS si respectiv GPS incorporate in carcasa iar utilizatorul nu mai trebuie sa monteze nicio antena exterioara. Montajul se face extrem de simplu. Aveti doar de introdus cartela SIM in aparat (cu codul de protectie prin PIN dezactivat) si api sa cuplati firele de alimentare la circuitul electric permanent al vehiculului.

Dispozitivul GT-30x este destinat supravegherii vocale si urmaririi  prin localizare GPS in timp real (monitorizare GPS). Locatorul GT-30x fi atasat oricarui tip de vehicul (autoturism, camion, motocicleta, scuter, tractor, ambarcatiune, etc)

Timpul de lucru al aparatului de localizare cu bateria proprie, fara a fi alimentat de la sursa continua de curent (intervalul de alimentare acceptat fiind de la 11.5V pana la 27V) poate ajunge si la 48 de ore ceea ce il face sa fie unul dintre cele mai performante aparate din punctul de vedere al timpului de operare / standby pe bateria de backup! In mod normal localizatorul GPS este cuplat mereu la sursa de curent a vehiculului si in acest fel bateria interna (de backup) este incarcata mereu, constituindu-se ca o sursa de rezerva atunci cand firele de alimentare sunt taiate, cand acumulatorul este consumat sau cand alimentatorul este scos din circuitul de alimentare al vehiculului.

Locatia geografica in care se afla localizatorul GPS poate fi urmarita atat pe un calculator legat la Internet cat si direct pe ecranul unui telefon mobil (smartphone) sau tableta cu acces la Internet.

Localizatorul GT-30x poate fi folosit si ca telefon cu functii simplificate. Poate apela un numar limitat si prestabilit de numere de telefon (pana la 3 numere de telefon pot fi sunate, dupa ce in prealabil au fost salvate in memoria aparatului de localizare). In modul “spy”/spion poate fi sunat iar aparatul de localizare GT-30x raspunde automat fara a vibra sau suna in asa fel incat subiectul urmarit sau persoanele din jurul sau nu stiu ca aparatul este ascultat. Aceasta functie este utila daca persoana monitorizata se afla intr-o situatie deosebita/periculoasa, in care cei din jur nu ar trebui sa stie ca subiectul este monitorizat.

Localizatorul necesita montarea in interiorul sau a unei cartele GSM (900 / 1800 MHz, Orange Vodafone, Cosmote). Costurile de utilizare ale acestei cartele depind de lista de tarife a operatorului GSM ales de catre dumneavoastra pentru acea cartela.

Locatorul GPS este dotat cu senzor de miscare (motion sensor) ceea ce ii permite sa faca o importanta economie de energie atunci cand subiectul monitorizat nu se misca. Imediat ce subiectul incepe sa se miste din nou aparatul reincepe sa functioneze, iesind din starea de power save (economie de energie). Senzorul de miscare este sensibil la vibratii. Cand senzorul de miscare (vibratii) simte o miscare a aparatului determina iesirea din starea de veghe (cu economie de energie) si poate fi setat sa trimita alarme catre numarul de telefon presetat. Alarmele pot fi sub forma de apel catre acel numar sau sub forma de SMS

La cerere, se poate oferi un serviciu de localizare prin pagina web http://gps.weblocator.eu , bazat pe abonament, gratuit un an de zile* (*se plateste un an integral in avans iar al doilea an este gratuit!) Serviciul va putea fi accesat pe aproape orice calculator, tableta, smartphone legate la Internet (eventualele compatibilitati se vor verifica inainte de cumpararea aparatului; veti primi un cont demo pentru a verifica functionalitatea aplicatiei de monitorizare GPS prin pagina web).

Aparatul de localizare GT-30x poate fi localizat fara plata unui abonament de monitorizare prin utilizarea comenzilor SMS. Puteti primi pe telefonul mobil (smartphone) direct un link cu pozitia localizatorului pe o harta digitala (Google Maps).

Caracteristici tehnice:

Modulul GSM/GPRS 900MHz, 1800 MHz (compatibil cu cartelele SIM Orange, Vodafone, Cosmote)
GPS Chipset chipset GPS SIRF-Star III
Sensibilitate GPS -158Db
Canale GPS – pana la 20 canale all-in-view
Toleranta pozitiei aprox. 5 metri
Toleranta vitezei aprox. 0,1m/s
Toleranta timpului 1 us sincronizata la GPS
Reachizitia semnalului 0,1 sec /medie
Pornire fierbinte 1 sec./ medie
Pornire la cald 38 sec medie
Pornire la rece 42 sec/ medie (max 3-4 minute la prima deschidere)
Limita de altitudine 18.000 metri max
Limita de viteza 515 metri/sec max
Limita de acceleratie 4g
Limita de soc 20 metri/sec
Temperatura de lucru -20C pana la +65C
Umiditate admisa 5%-95% necondensat
Dimensiuni 77mm x 51mm x 25mm
Alimentare direct la circuit de curent continuu de 11.5V-27V
Acumulator de rezerva (backup) 1350 mAh/3.7V-intern
Conector incarcare mini USB 5V
Timp de functionare cu bateria de rezerva – pana la 48 ore in Stand-by LED
3 LED-uri pentru indicarea starii bateriei, a semnalului GPS si respectiv GSM / GPRS
Taste 3 taste pentru apelare rapida sau trimitere SMS de alarma (SOS-tasta urgenta, tasta rapida A si B)

Aparatul se mai gaseste in piata si sub codurile: GT-30i, AF-10x, AF-10x, AF-10x(12V), P-01x, P-01X(12V), LG300i (aceste modele sunt identifce sau foarte asemanatoare cu GT-30x)

Acest produs nu se mai afla in oferta noastra! Este un model vechi, care nu se mai produce! Va rugam sa va alegeti un alt produs, mai nou, mai ieftin si cu mai multe functiuni disponibile, din oferta noastra curenta (click aici)

Search terms:

  • emitator gps alimentare 12v

Additional information

Greutate 1 kg

COSUL MEU

MONITORIZAM MAJORITATEA DISPOZITIVELOR

Cu modelul nostru de afaceri se poate monitoriza pe pagina noastra (aplicatia noastra, WebLocator) aproape orice model comercial de localizator GPS, indiferent daca a fost cumparat de la noi sau de la un alt furnizor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati modelul aparatului de localizare si documentatia tehnica necesara pentru a-l seta sa fie compatibil cu solutia noastra de monitorizare. Costurile serviciilor de localizare se pot obtine daca ne contactati aici.