Skip to main content

Localizator GPS de persoane si animale GPT26 extra long standby

Sale!

599,00 lei 399,00 lei

Caracteristici tehnice ale localizatorului GPS in timp real pentru spionaj si urmarire animale si persoane

Protectie la umezeala si apa Da, conform standard IP67
Durata de functionare maxima // medie pana la 45 zile / 1080 ore (*)    //    30 zile / 720 ore
Magneti interni 2 magneti interni puternici
Acuratete pozitionare GPS 2m …15m
Acuratete GSM/GPRS (LBS) 100m – 1000m
Frecventa GPS 1575MHz
Frecventa GSM 850/900/1800/1900MHz
Timpi de pornire (hot/warm/cold) <3s,<15s,<60s
Dimensiuni (mm) 108.5 (L) x 66.5 (l) x 22.4(h)
Temperaturi de functionare -20℃~70℃
Senzor de miscare inclus
Baterie interna Li-Ion 7200 mAh, capsulata in carcasa
Microfon nu are
Umiditate admisa 20%~80%RH
Greutate 180 g

Stoc epuizat

Product description

Localizator GPS portabil model GPT-26 are o baterie interna de capacitate extrem mare (7000 mAh), insa aparatul are totusi greutate si dimensiuni reduse. Acumulatorul cu capacitate uriasa este de tip litiu ion polimer de generatie noua, oferind o autonomie in functionare de pana la 45 de zile (*), fiind ideal pentru monitorizarea si supravegherea persoanelor (copii, batrani, persoane cu dizabilitati) si animalelor (de companie, de vanatoare, domestice mari – cai, vaci, oi, capre, etc).

GPT26 - localizator cu super long time standby

Localizator GPS in timp real cu autonomie foarte mare

Avand o autonomie de functionare foarte indelungata , localizatorul GPS portabil model GPT26 este adecvat utilizarii in actiuni de supraveghere si spionaj (Nota: va sfatuim sa il folositi numai in conditii legale).

Aparatul de localizare GPS model GPT-26 este destul de mic in ciuda bateriei reincarcabile de capacitate foarte mare, fiind destul de comod la purtare. Carcasa aparatului este inchisa ermetic pentru a-l face rezistent la umezeala si la praf (nivel de protectie IP67). Dispozitivul include si doi magneti industriali montati in interiorul carcasei, permitand utilizatorului sa ataseze aparatul de localizare GPT26 la obiecte din fier, otel, fonta. Locatorul GPS in timp real model GPT-26 se poate lipi direct la caroseria din otel a autovehiculelor, sau la carcasa metalica a diverselor cutii de valori sau utilaje.  Acumulatorul de foarte mare capacitate si demensiuni reduse montat in interiorul localizatorului poate fi incarcat de la un PC/laptop sau de la un incarcator universal prin portul USB. Pachetul de baza comercializat de catre noi include si un cablu USB-micro USB care poate fi cuplat de asemenea si la un adaptor / incarcator cu mufa de iesire USB (charger de smartphone sau tableta cu priza tip USB).

Sistemul de localizare personala GPT26 are inclusi senzori de miscare. Este util pentru a supraveghea deplasarea subiectului monitorizat, momentul cand incepe sa se miste si momentul cand se opreste.

Aparatul este indicat pentru monitorizarea copiilor, batranilor, persoanelor cu dizabilitati, animalelor de companie, cainilor de vanatoare, animalelor domestice mari (vaci, cai, oi, etc) Totodata, avand dimensiuni si greutate reduse acest dispozitiv de supraveghere-monitorizare poate fi montat in gentile / cutiile cu care se transporta valori, pentru a le supraveghea electronic de la distanta si pentru a preveni furtul, inlesnind recuperarea acestora in caz de furt.

Caracteristici de baza ale dispozitivului de localizare GPS model GPT 26

 • localizare GPS foarte precisa prin utilizarea functiei A-GPS si a sistemului LBS (Location Based Services) (*)
 • actualizare in timp real a pozitiilor vehiculului, utilizand informatiile receptionate de la sistemul de sateliti GPS
 • timp de lucru cu bateria incarcata la maxim de pana la 45 de zile (*)
 • permite vizualizarea istoricului deplasarii atunci cand este folosit impreuna cu serviciile de localizare, monitorizare si supraveghere
 • permite vizualizarea vitezei de deplasare a subiectului monitorizat
 • poate fi folosit pentru localizare in timp real pe smartphone, tableta sau PC (desktop sau laptop)
 • ofera multiple alarme (de miscare, de intrare/iesire in/din zone prestabilite, de parasire a unui loc prestabilit, de depasire a pragurilor minime si maxime de viteze permise, de oprire/pornire de pe loc, etc)
 • are inclusi in interiorul carcasei doi magneti industriali puternici cu care puteti lipi localizatorul GPS de tabla unei masini sau de obiecte din otel, fier sau fonta.
 • localizatorul GPS model GPT-26 este protejat la umezeala (nivel de protectie IP67) si de aceea el functioneaza o perioada destul de lunga de timp chiar si cand se afla intr-o haina purtata pe timp de ploaie. Aparatul se afla intr-o carcasa capsulata ermetic iar peste zona mufei de alimentare se fixeaza destul de ferm si de uniform un dop din cauciuc flexibil, care are menirea de a proteja cat se poate de bine contactele electrice ale conectorului de alimentare
 • consum de curent extrem de mic in regim de save mode/power saving
 • are baterie interna de capacitate foarte mare (7000 mAh)
 • poate fi incarcat la orice alimentator care are o mufa micro USB si care furnizeaza tensiunea standard de 5V cu un curent de minim 1A

(*) NOTE:

 • costurile aferente cartelei SIM montata in localizatorul GPS GPT26  vor fi achitate separat, de catre cumparator direct furnizorului de servicii de comunicatii mobile (operatorului GSM/GPRS)
 • functionarea localizatorului GPS cu o cartela SIM de la Digi Mobil poate fi imposibila sau limitata, in functie de disponibilitatea operatorului de a lasa deschisa conexiunea la viteze G sau 2G pe frecventa de 900MHz (roaming national); aparatul functioneazafara probleme cu cartele Digi Mobil dar numai in afara tarii, in roaming (pe frecventele operatorilor locali cu care Digi Mobil are contracte de colaborare, pe frecventele 900MHz si / sau 1800 MHz)
 • unele componente si accesorii care apar in pozele de descriere ale produsului nu sunt incluse in pachetul standard si vor trebui cumparate separat, optional. Intrebati in scris ce contine pachetul de baza pentru care faceti comanda
 • Durata de functionare a localizatorului GPS portabil model GPT26 depinde de foarte multi factori (setarile parametrilor functionali, nivelul de semnal GPS si respectiv GSM/GPRS din zonele unde se afla / deplaseaza aparatul, intervalele de timp in care aparatul sta nemiscat, factori de mediu, etc); o durata de lucru mare a bateriei (timp de stand by) se obtine prin activarea functiilor de control de economisire a energiei consumate (activarea schemelor de saving, lungirea intervalelor de timp de verificare a pozitiei, inchiderea modulului GSM si lasarea doar a modulelor GSM / GPRS active pentru localizarea tip LBS, comprimarea datelor transmire catre serverul de localizare / monitorizare, etc)
 • Sistemul de localizare alternativa bazat pe LBS (Location Based Services) nu este disponibil in toate zonele. Acest sistem de localizare se bazeaza pe identificarea antenelor GSM / GPRS la care este cuplat dispozitivul de localizare prin modulul sau GSM / GPRS . Nu toate retelele de telefonie mobila (GSM) si internet mobil (GPS) ofera informatii publice privind localizarea antenelor sale si de aceea uneori localizarea prin LBS nu se poate face sau se face incorect

Nu folositi aparatura de supraveghere si localizare fara acordul persoanelor monitorizate. Respectati legislatia in vigoare. Daca aveti intrebari sau neclaritati va rugam frumos sa ne contactati in scris sau, mai bine, sa va adresati unui jurist / avocat. Va solicitam sa verificati cadrul legal in vigoare si sa va informati pe siteul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://www.dataprotection.ro

Additional information

Greutate 0.350 kg
Dimensiuni 14 × 9 × 6 cm

S-ar putea să-ți placă și…

COSUL MEU

MONITORIZAM MAJORITATEA DISPOZITIVELOR

Cu modelul nostru de afaceri se poate monitoriza pe pagina noastra (aplicatia noastra, WebLocator) aproape orice model comercial de localizator GPS, indiferent daca a fost cumparat de la noi sau de la un alt furnizor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati modelul aparatului de localizare si documentatia tehnica necesara pentru a-l seta sa fie compatibil cu solutia noastra de monitorizare. Costurile serviciilor de localizare se pot obtine daca ne contactati aici.