Skip to main content

Localizator GPS model TK116

Sale!

399,00 lei 370,00 lei

Caracteristici tehnice ale localizatorului GPS in timp real pentru vehicule si ambarcatiuni

Plaja tensiuni de functionare 6V … 36V   c.c
Consum in standby <10mA@12V
Consum in functionare <30mA@12V
Acuratete pozitionare GPS 2m …15m
Acuratete GSM/GPRS (LBS) 100m
Frecventa GPS 1575MHz
Frecventa GSM 850/900/1800/1900MHz
Timpi de pornire (hot/warm/cold) <3s,<15s,<60s
Dimensiuni (mm) 79.5 (L) x 38.5 (l) x 10.5(h)
Temperaturi de functionare -20℃~70℃
Senzor de miscare inclus
Baterie interna inclusa
Microfon poate fi montat optional
Umiditate admisa 20%~80%RH
Greutate 45 g
Quantity

Product description

Localizatorul GPS pentru vehicule model TK-116, spre deosebire de modelul TK-115,  este dotat cu o mini-baterie interna reincarcabila (acumulator) de backup si cu un port de intrare audio (i se poate cupla un microfon). Bateria interna are principalul rol de a sustine pentru o scurta perioada de timp functionarea aparatului de localizare TK116 in situatii deosebite: atunci cand bateria vehiculului este demontata, cand firele de alimentare sunt taiate / intrerupte sau cand acumulatorul principal al vehiculului este pe cale sa se descarce complet. In toate aceste cazuri aparatul de localizare TK 116 va transmite catre unul sau mai multe numere de telefon mobil presetate mesaje tip SMS cu atentionari privind situatia dispozitivului de localizare. Odata cu mesajul transmis (in limba Engleza) se vor transmite si coordonatele vehiculului in care a fost montat (printr-un link ce face legatura la o harta digitala si care va arata pozitia dipozitivului de localizare pe acea harta) pentru a atentiona dispecerul / proprietarul / administratorul asupra situatiei deosebite in care se afla acel vehicul monitorizat. Bateria interna a locatorului GPS model TK116 are capacitate mica dar suficienta pentru a sustine functionarea aparatului pentru cateva ore, cat sa poata trimite mai mult SMS-uri de atentionare catre numerele pentru care a fost programat. In tot acest timp, cat bateria interna de rezerva / backup, furnizeaza suficienta putere dispozitivului, dvs. veti putea localiza in timp real dispozitivul pe harta, eventual veti putea chiar asculta ce se intampla si ce se vorbeste in cabina soferului (daca ati montat microfonul si daca ati facut setarile necesare)

Totodata, spre deosebire de modelul TK-115, la modelul TK-116 se poate monta un microfon cu care poate fi supravegheata proximitatea locului in care este montat. Microfonul trebuie montat in interiorul vehiculului, in zone ferite de umezeala excesiva si de praf. Microfonul va transmite dispecerului / proprietarului / administratorului acelui aparat de localizare semnalele sonore (sunetele captate) din zona in care este montat. Numerele de telefon care pot asculta sunetele provenind de la microfonul montat la localizatorul GPS trebuie in prealabil sa fie autorizate si programate in memoria acestuia. Nu oricine poate asculta sunetele captate de catre microfonul localizatorului TK116, ci numai persoanele autorizate si al caror numere de telefon au fost setate special pentru acest scop! ATENTIE: nu aveti dreptul legal sa ascultati o persoana fara acordul acesteia, acord obtinut obligatoriu in prealabil. Nu folositi aparatura de localizare si supraveghere audio decat in cadrul strict legal! Pentru detalii va rugam sa consultati un jurist / avocat.

    Dispozitivul de monitorizare GPS si audio model TK-116 este deosebit de simplu de montat fiind foarte foarte compact, fara antene externe. Localizatorul TK116 are dimensiuni mici si este foarte fiabil. Ofera siguranta in functionare fiind extrem de stabil atat cand este folosit in tara cat si in strainatate (in regim de exploatare in roaming). GPS tracker TK-116Detine un protocol de comunicatie optimizat pentru a reduce la maxim atat consumul de curent cat si traficul de date prin GPRS. Modelul de GPS tracker TK 116 poate fi setat sa functioneze in diverse moduri de achizitie de date si de consum de energie, oferind utilizatorului posibilitatea de a alege cand doreste sa obtina date de localizare cat mai precise sau cand doreste sa optimizeze consumul de putere, protejand bateria vehiculului.

Locatoarele GPS model TK116 pot fi folosite pentru localizarea vehiculelor (autoturisme, furgonete, basculante, camioane, tractoare, combine agricole, blocuri autogene, scutere, motorete, motociclete) sau ambarcatiunilor (barci cu motor, salupe, yahturi, vapoare).

GPS trackerul TK 116 este compatibil cu toate retelele GSM / GPRS care functioneaza pe frecventele 900MHZ si 1800MHz (Vodafone, Orange, Telekom precum si Digimobil 900MHz in roaming national* sau international).

GPS tracker TK116Localizatorul GPS tip TK-116 comercializat de catre noi are inclus un senzor de miscare care ii permite aparatului sa transmita alarme atunci cand vehiculul se misca din locul unde a fost parcat. In plus, senzorul de vibratie poate fi setat si ca sa controleze consumul de curent: atunci cand vehiculul nu se misca senzorul de vibratie poate determina intrarea locatorului TK116 intr-o stare de save mode / power saving, reducand semnificativ consumul de putere, menajand bateria vehiculului si prevenind epuizarea acesteia in ritm accelerat atunci cand vehiculul nu se deplaseaza, fiind parcat pentru mai multe zile in continuu. Economisirea consumului de curent de la bateria masinii este cu atat mai importanta cu cat vehiculul sta parcat / nefolosit perioade mai lungi. In plus, in cazul in care masina sta nefolosita pentru perioade lungi de timp in anotimpurile reci, mai ales iarna, consumul de curent de la baterie este bine sa fie limitat la maximul posibil pentru a evita epuizarea puterii bateriei.

Aparatele de localizare tip TK116 includ componente si module de ultima generatie, optimizate pentru consum energetic minim si, din acest motiv, pot fi folosite la scutere, motorete si motociclete.

Caracteristici de baza ale dispozitivului de localizare GPS model TK-116

 • localizare GPS foarte precisa prin utilizarea functiei A-GPS
 • actualizare in timp real a pozitiilor vehiculului, utilizand informatiile receptionate de la sistemul de sateliti GPS
 • permite vizualizarea istoricului deplasarii atunci cand este folosit impreuna cu serviciile de localizare, monitorizare si management flota auto
 • permite vizualizarea vitezei vehiculului la care este atasat
 • poate fi folosit pentru localizare in timp real pe smartphone, tableta sau PC (desktop sau laptop)
 • ofera multiple alarme (de miscare, de soc mecanic, de coliziune, de intrare/iesire in/din zone prestabilite, de parcare, de depasire a pragurilor minime si maxime de viteze permise, de oprire/pornire motor, etc)
 • poate fi folosit pentru controlul motorului vehiculului de la distanta (remote control), prevenind furtul vehiculelor. Pentru controlul electromotorului de la distanta aveti nevoie de componente suplimentare (releu electric compatibil) si de un tehnician auto autorizat pentru lucrari la partea electrica a masinii
 • puteti verifica daca motorul masinii este pornit sau oprit chiar si cand masina sta pe loc (se verifica daca cheia este introdusa in contact si daca este rotita in pozitia “pornit”). Pentru acest tip de control aveti nevoie de un tehnician auto autorizat pentru lucrari la partea electrica a masinii, care sa va monteze corect firele dispozitivului
 • consum de curent extrem de mic in regim de save mode/power saving
 • are baterie interna de backup
 • poate fi conectat la un microfon (optional) pentru supraveghere si monitorizare audio
 • plaja mare a tensiunilor de alimentare, de la 9V pana la 36V

Localizator GPS model TK116

(*)NOTE:

 • costurile aferente cartelei SIM montata in localizatorul GPS TK116 vor fi achitate separat, de catre cumparator direct furnizorului de servicii de comunicatii mobile (operatorului GSM/GPRS)
 • functionarea localizatorului GPS cu o cartela SIM de la DIGIMOBIL poate fi imposibila sau limitata, in functie de disponibilitatea operatorului de a lasa deschisa conexiunea la viteze G sau 2G pe frecventa de 900MHz (roaming national)
 • unele componente si accesorii care apar in pozele de descriere ale produsului nu sunt incluse in pachetul standard si vor trebui cumparate separat, optional. Intrebati in scris ce contine pachetul de baza pentru care faceti comanda

Nu folositi aparatura de supraveghere si localizare fara acordul persoanelor monitorizate. Respectati legislatia in vigoare. Daca aveti intrebari sau neclaritati va rugam frumos sa ne contactati in scris sau, mai bine, sa va adresati unui jurist / avocat. Va solicitam sa verificati cadrul legal in vigoare si sa va informati pe siteul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://www.dataprotection.ro

Additional information

Greutate 0.200 kg
Dimensiuni 14 × 9 × 6 cm

S-ar putea să-ți placă și…

COSUL MEU

MONITORIZAM MAJORITATEA DISPOZITIVELOR

Cu modelul nostru de afaceri se poate monitoriza pe pagina noastra (aplicatia noastra, WebLocator) aproape orice model comercial de localizator GPS, indiferent daca a fost cumparat de la noi sau de la un alt furnizor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati modelul aparatului de localizare si documentatia tehnica necesara pentru a-l seta sa fie compatibil cu solutia noastra de monitorizare. Costurile serviciilor de localizare se pot obtine daca ne contactati aici.